Cum se aplica tratamentul cu keratina COCOCHOCO?

 Pasii pentru aplicarea tratamentului cu keratina COCOCHOCO:

1.      Spalati-va parul de 2 ori folosind samponul clarifiant

aplicare tratament keratina COCOCHOCO

2.      Uscati parul cu feonul in totalitate

keratina COCOCHOCO

3.      Impartiti parul in 3 sau 4 parti, astfel pregatindu-l pentru aplicarea keratinei COCOCHOCO

keratina COCOCHOCO

4.      Keratina COCOCHOCO se aplica 1,5 cm de la radacina pentru parul drept/ondulat si 1 cm de la radacina pentru parul cret. Aplicati keratina facand-o sa alunece pe suvita, astfel eliminand orice surplus de keratina

keratina COCOCHOCO

5.      Lasati parul sa absoarbe solutia timp de 10 minute

keratina COCOCHOCO

6.      Fara a spala parul, uscati-l cu feonul in toatlitate

keratina COCOCHOCO

7.      Indreptati parul suvita cu suvita(foarte subtiri) cu placa la temperatura de 220°C – 230°C , insistand de 4-5 ori pe fiecare

keratina COCOCHOCO

8.      Nu va spalati pe par timp de 48-72 ore, nu umeziti parul si nu-l prindeti in elastic. In caz ca parul s-a umezit, il uscati si il indreptati cu placa

Tratament Keratina COCOCHOCO

ATENTIE! După tratamentul cu keratina COCOCHOCO utilizati pentru spălarea părului sampon fara SLS!

Pentru mentinearea efectelor tratamentului pe o perioada cat mai lunga folositi un sampon fara Sodium-Laureth-Sulfate(SLS). Sampoanele cu SLS vor spala keratina impregnata in par. Puteti achizitiona de aici astfel de sampon sau din orice farmacie, plafar.

Dupa realizarea tratamentului cu keratina COCOCHOCO, parul tau va avea nevoie de o ingrijire speciala. In primele 3-4 zile va trebui sa eviti expunerea lui la umiditate (nu trebuie spalat, nu trebuie sa faci exercitii fizice ca sa transpiri). De asemenea, va trebui sa eviti accesoriile de par, precum aricii de cauciuc sau agrafele.  In plus, va trebui sa folosesti produse de ingrijire pe baza de keratina, colagen sau polipeptide, care regenereaza si indreapta firul de par.

Dupa aplicarea tratamentului cu keratina COCOCHOCO parul este complet revitalizat, drept, moale si stralucitor. Pentru aranjarea parului veti avea nevoie doar de un feon, caci la caldura keratina „se activeaza” in par. Keratina COCOCHOCO este utilizata pentru regenerarea, protectia si modelarea firului de par, avand efecte incredibile asupra parului. De asemenea, keratina COCOCHOCO poate fi folosita si pentru protejarea parului impotriva efectelor nocive ale soarelui, frigului, vantului, clorului si apei sarate.

ATENTIE ∴

Tratamentul cu keratina poate cauza posibile reactii alergice sau iritatii celor care au o piele a scalpului foarte sensibila.

Testati cu 48 ore inainte de aplicare pe o parte a parului o cantitate mica de keratina COCOCHOCO. In cazul in care apar primele semne ale unor reactii alergice NU aplicati tratamentul cu keratina.

Datorita mirosului intepator degajat de keratina, tratamentul NU este recomandat femeilor insarcinate! (in cazul in care doriti, totusi, sa aplicati tratamentul, va rugam sa purtati o masca chirurgicala – este suficient sa ne precizati, iar noi o vom include in comanda)