Pașii pentru aplicarea tratamentului cu keratină COCOCHOCO:

1.      Spălați părul de 2 ori folosind șamponul clarifiant

aplicare tratament keratina COCOCHOCO

2.      Uscați parul cu feonul în totalitate

keratina COCOCHOCO

3.      Împărțiți părul în 3 sau 4 părți, astfel pregătindu-l pentru aplicarea keratinei COCOCHOCO

keratina COCOCHOCO

4.      Keratina COCOCHOCO se aplică 1,5 cm de la rădăcină pentru părul drept/ondulat și 1 cm de la rădăcină pentru părul creț. Aplicați keratina făcând-o alunece pe șuviță, astfel eliminând orice surplus de keratină

keratina COCOCHOCO

5.      Lasați părulabsoarbă soluția timp de 10 – 15 minute

keratina COCOCHOCO

6.      Fară a spăla părul, uscați-l cu feonul în toatlitate

keratina COCOCHOCO

7.      Îndreptați părul șuviță cu șuviță(foarte subțiri) cu placa la temperatura de 200°C – 230°C , insistând de 4-5 ori pe fiecare.
* Temperatura se alege astfel: 200-210°C pentru părul blond, foarte deteriorat, 210-220°C pentru părul normal, deteriorat și 220-230°C pentru părul gros, natural, puțin deteriorat;

keratina COCOCHOCO

8.      Nu vă spălați părul timp de 48-72 ore, nu umeziți părul și nu-l prindeți în elastic. În cazul în care părul se umezește, îl veți usca și îl veți îndrepa cu placa

Tratament Keratina COCOCHOCO

ATENȚIE! După tratamentul cu keratină COCOCHOCO utilizați pentru spălarea părului șampon fară SLS!
Pentru menținearea efectelor tratamentului pe o perioadă cât mai lungă folosiți un șampon fară Sodium-Laureth-Sulfate(SLS). Șampoanele cu SLS vor spăla keratina impregnată în păr. Puteți achiziționa de la noi un astfel de șampon sau din orice farmacie, plafar.
După realizarea tratamentului cu keratina COCOCHOCO, părul tău va avea nevoie de o îngrijire specială. În primele 3-4 zile va trebui eviți expunerea lui la umiditate (nu trebuie spălat, nu trebuie faci exerciții fizice pentru a evita să transpiri). De asemenea, va trebui eviți accesoriile de păr, precum aricii de cauciuc sau agrafele.  În plus, va trebui folosești produse de îngrijire pe bază de keratină, colagen sau polipeptide, care regenerează și îndreaptă firul de par. După aplicarea tratamentului cu keratina COCOCHOCO părul este complet revitalizat, drept, moale și strălucitor. Pentru aranjarea părului veți avea nevoie doar de un feon (keratina „se activeazăîn păr la căldură).
Keratina COCOCHOCO este utilizată pentru regenerarea, protecția și modelarea firului de păr, având efecte incredibile asupra acestuia. De asemenea, keratina COCOCHOCO poate fi folosită și pentru protejarea părului împotriva efectelor nocive ale soarelui, frigului, vântului, clorului și apei sărate.

ATENȚIE

  • Tratamentul cu keratină poate cauza posibile reacții alergice sau iritații celor care au o piele a scalpului foarte sensibilă.
  • Testați cu 48 ore înainte de aplicare pe o parte a părului o cantitate mică de keratină COCOCHOCO. În cazul în care apar primele semne ale unor reacții alergice NU aplicați tratamentul cu keratină.
  • Datorită mirosului înțepător degajat de keratină, tratamentul NU este recomandat femeilor însărcinate!
  • În cazul în care știți că aveți sensibilitate la mirosurile puternice, vă rugăm să purtați o mască chirurgicală – este suficient să ne precizați, iar noi o vom include în comandă.