Tratamentul cu keratina

Poze inainte/dupa tratamentul cu KERATINA COCOCHOCO

Rezultate obținute în urma tratamentului cu KERATINĂ COCOCHOCO GOLD. Părul devine lucios, sănătos, neted, moale și foarte ușor de pieptănat.

Keratina COCOCHOCO PROFESSIONAL este folosita in cadrul unui procedeu complex pentru indreptarea parului pe termen lung. Se adreseaza persoanelor cu parul rebel, cret sau ondulat care sunt nevoite sa foloseasca des placa de par. Pe langa efectul de indreptare, are capacitatea de a reface structura parului deteriorat si de a-i oferi stralucire.

Tratamentul cu keratina COCOCHOCO este bazat numai pe ingrediente naturale, care nu deteriorează parul pe termen lung. Acesta poate fi aplicat pe orice tip de par natural sau tratat, decolorat chimic. Efectele tratamentului dureaza de la 3 pana la 5 luni, in functie de tipul de par si frecventa spalarii acestuia. Noi recomandam sa repetati tratamentul dupa 3 luni, pentru ca efectul acestuia este progresiv, deci de fiecare data rezultatele vor fi tot mai bune. Dupa aplicarea tratamentului cu keratina COCOCHOCO parul este complet revitalizat, drept, moale si stralucitor.