Tratament cu keratină COCOCHOCO la tine acasă! 

Keratina COCOCHOCO PROFESSIONAL este folosită în cadrul unui procedeu complex pentru îndreptarea părului pe termen lung. 

Pe lângă efectul de îndreptare, are capacitatea de a reface structura părului deteriorat și de a-i oferi strălucire. 

Tratamentul cu keratină COCOCHOCO este bazat numai pe ingrediente naturale, care nu deteriorează părul pe termen lung. Acesta poate fi aplicat pe orice tip de păr natural sau tratat, decolorat chimic. 

Efectele tratamentului durează de la 3 până la 5 luni. Noi recomandăm să repetați tratamentul după 4 luni, pentru că efectul acestuia este progresiv, deci de fiecare dată rezultatele vor fi tot mai bune. După aplicarea tratamentului cu keratină COCOCHOCO părul este complet revitalizat, drept, moale și strălucitor.  

keratina cocochoco

După tratament se folosi un șampon organic fără SLS(sodium laureath/lauryl sulfate) și SLES(sodium lauryl ether sulfate).

rezultat keratina cocochoco
rezultat keratina cocochoco
rezultat keratina cocochoco gold

Calitate garantată sau banii înapoi! Vezi aici condițiile.

Tratament cu keratina COCOCHOCO PROFESSIONAL. Păr drept, sănătos și strălucitor în orice moment! Pentru aceasta, punem la dispoziție următoarele kit-uri pentru realizarea tratamentului la dumneavoastră acasă, fă costuri suplimentare:

Kit-ul conține 2 recipiente, mănuși și un pliant:

rezultat keratina cocochoco 1

În funcție de lungimea părului dumneavoastră, avem disponibile următoarele kit-uri:

💜 Kit keratina Cocochoco 100 ml + Șampon clarifiant Cocochoco 50 ml: potrivit pentru părul cu lungimea de până la 50 cm;

💜 Kit keratina Cocochoco 250 ml + Șampon clarifiant Cocochoco 150 ml: potrivit pentru părul cu lungimea mai mare de 50 cm.

⚠️ În cazul în care aveți părul des, creț sau mai lung de 50 cm, vă recomandăm să achiziționați varianta de 250 ml de keratina COCOCHOCO!

*Valabilitatea este de 12 luni de la deschiderea sigiliului.

Kit Cocochoco ORIGINAL, 100ml
239,00 lei  169,00 lei
Kit Cocochoco PURE, 100ml
239,00 lei  169,00 lei
Kit Cocochoco GOLD, 100ml
239,00 lei  169,00 lei
Kit Cocochoco ORIGINAL, 250ml
369,00 lei  289,00 lei
Kit Cocochoco PURE, 250ml
369,00 lei  289,00 lei
Kit Cocochoco GOLD, 250ml
369,00 lei  289,00 lei

 

Pentru saloane avem disponibile kit-uri cu keratina Cocochoco 1000 ml. Dintr-un flacon de 1000 ml se pot efectua aproximativ 10-15 tratamente. Valabilitatea este de 12 luni de la deschiderea sigiliului.

Kit Cocochoco ORIGINAL, 1000ml
889,00 lei  799,00 lei
Kit Cocochoco PURE, 1000ml
889,00 lei  799,00 lei
Kit Cocochoco GOLD, 1000ml
889,00 lei  799,00 lei
keratina cocochoco

Keratina Cocochoco este potrivită pentru toate tipurile de păr: subțire, deteriorat si foarte deteriorat, ondulat, creț, normal. 

Rezultatele tratamentului(de la prima aplicare): părul este sănătos, drept, moale și lucios. Keratina regenerează părul, îl hidratează în profunzime și îl îndreaptă fără a-i modifica structura.

Tratamentul este pe bază de keratina (proteina primară a pielii, părului și unghiilor). Keratina este o substanță naturală care oferă părului capacitatea de a reveni la starea să sănătoasă, strălucitoare, netedă, suplă și ajută la menținerea elasticității părului.

*Dacă aveți părul creț este posibil nu aveți rezultat un păr drept, ci unul ușor ondulat. Dacă reaplicați tratamentul cu keratină COCOCHOCO la diferență de 2 luni față de primul tratament, cu siguranță veți obține un păr drept și ușor de aranjat. După aceasta este suficient reaplicați tratamentul odată la 3-4 luni, pentru întreținere.

Produsele de îngrijire pe bază de keratina „completează” substanța pierdută de firul de păr de-a lungul timpului, din cauza procedeelor de styling la care este supus. Treptat, părul se subţiază, devine fragil şi casant, iar vârfurile se degradează. Keratina pătrunde în interiorul firului de păr, reparând zonele slăbite. De asemenea, imbracă firul de păr într-un strat protector și nivelează cuticulele care se află la suprafață, rezultatul fiind un par strălucitor și drept.

În funcție de textura și culoarea părului, există trei tipuri de keratină:

keratina cocochoco original-1000ml-cocochoco
Keratina COCOCHOCO ORIGINAL

Recomandată pentru părul șaten, brunet, roșcat, natural, ondulat, indisciplinat, greu de coafat, tocit și tern.

keratina cocochoc pure 1000ml-cocochoco
Keratina COCOCHOCO PURE

Recomandată pentru părul blond, decolorat, degradat(foarte deteriorat), tratat chimic, ondulat, indisciplinat, subțire și lipsit de strălucire.

keratina cocochoco gold 1000ml-cocochoco
Keratina COCOCHOCO GOLD

Recomandată pentru toate tipurile de păr(deteriorat, vopsit, indisciplinat, greu de coafat), infuzată cu aur 24K.

Pentru întreținerea tratamentului cu keratină trebuie folosiți șampoane ce NU conțin SLS(sodium lauryl/laureth sulfate) sau SLES(sodium lauryl ether sulfate) deoarece acestea îndepărtează mult mai repede stratul de keratină de pe firul de păr, iar efectul tratamentului va dispărea.

Vedeți aici gama noastră de șampoane organice, fără SLS.

De asemenea, recomandăm folosirea balsamurilor, măștilor și uleiurilor de păr ce conțin keratină.

Cumpără tratamenul cu keratină Cocochoco Professional

VEZI AICI MODALITATILE DE PLATĂ ȘI LIVRARE

Comenzi: Comenzile se vor plasa prin intermediul MAGAZINULUI ONLINE. În cel mai scurt timp de la plasarea comenzii veți fi contactat/ă telefonic sau prin e-mail pentru confirmare.

TIMPUL DE PROCESARE AL COMENZII ESTE DE 1-3 ZILE LUCRĂTOARE!

Pentru a vedea toată gama de produse, puteți vizita magazinul nostru online, disponibil in secțiunea MENIU.