Tratamentul cu keratina

Rezultate obtinute in urma aplicarii tratametului cu keratina Cocochoco

Ce este tratamentul cu keratina braziliana COCOCHOCO?

Îndreptarea părului cu keratina Cocochoco este un tratament revoluţionar pentru obţinerea unui păr drept, moale, sănătos şi strălucitor. La temperatură mare, keratina este impegnată în interiorul firului de păr, conferându-i astfel aspectul de fir puternic, elastic şi rezistent la umiditate, căldură şi produse de styling.
Pentru obţinerea si mentinerea efectului dorit tratamentul cu keratina poate fi reaplicat la 3-4 luni.
Efecte:
– păr ondulat – păr drept
– păr foarte creţ – păr puţin ondulat
Tratamentul reduce în proporţie de 90 % efectul de păr rebel şi poate fi aplicat cu scop curativ.
Tratamentul se aplica o singura data si tine intre 3-6 luni de zile. Acesta se repeta ori de cate ori considerati, se poate si luna de luna deoarece nu ii face rau parului, nu il deterioreaza ci il regenereaza.

Un tratament isi mentine efectul intre 3-6 luni de zile depinde de frecventa de spalare,daca va spalati de 2-3 ori pe saptamana dureaza 3 luni de zile efectul,daca va spalati o singura data pe saptamana dureaza 6 luni de zile.
Pe langa efectul de par drept acest tratament ajuta la regenerarea varfurilor deteriorate, ofera stralucire parului si il face foarte usor de coafat(trebuie doar sa va uscati cu un uscator de par).

Renunta la placa: acum poti avea parul neted si sanatos! Tratamentul cu keratina Cocochoco iti va reconstrui in intregime firul de par. Rezultate vizibile:
– drept
– sanatos
– stalucitor
– moale
– suplu
– vei economisi timp: tot ce trebuie sa faci este sa iti usuci parul

 tratament keratina cocochocotratament keratina cocochocotratament keratina cocochocotratament keratina cocochocotratament keratina cocochoco