O îngrijire adecvată a părului după tratamentul cu keratina Cocochoco este foarte importantă. Alegând produsele potrivite vă veți bucura de efectele tratamentului pentru o perioadă mai îndelungată.

Pentru întreținerea tratamentului cu keratină Cocochoco trebuie să utilizați șampoane ce NU conțin SLS(sodium lauryl/laureth sulfate) sau SLES(sodium lauryl ether sulfate) deoarece acestea îndepărtează mult mai repede keratina din cuticula firului de păr și îl usucă excesiv.

RAYWELL MILANO (produse fară SLS, SLES) compatibile cu tratamentul cu keratină COCOCHOCO: Gama RAYWELL BIO este o gamă de produse de înaltă performanță care conține ingrediente organice. RAYWELL BIO nu conține SLS, SLES sau parabeni, de aceea produsele sunt perfect compatibile cu orice tip de scalp și păr. Noile formule ale produselor conțin ulei natural de JAPANESE CAMELLIA OIL(TSUBAKI) care lasă parul moale și lucios, antioxidanți naturali puternici POLYPHENOLS(care luptă cu factorii nocivi și cu radicalii liberi) și alte ingrediente naturale specifice care tratează pielea scalpului și recondiționează fibra capilară.

Recomandăm produsele RAYWELL INTERCOSMETICS MILANO în întreținerea de după tratamentul cu keratină COCOCHOCO.

Gama BIO NATURE: 

BOMA – PENTRU NETEZIRE

Șampon BOMA Cu Extract De Bambus, RAYWELL, 250ml / 1000ml

 

Conține ingrediente active, cum ar fi uleiurile de bambus, argan, orez și aloe, care restructură fibra capilară și reconstruiește lanțul molecular interior al firului de  păr.

 

Balsam BOMA Cu Bambus Pentru Netezire, RAYWELL, 250ml / 1000ml

 

Conține extract de bambus, macadamia, migdale dulci, Vitamina E și Pro-Vitamina B5, cu efect de netezire și reparare a structurii capilare. Reconstruieste fibra capilară și lanțul molecular interior al părului.

 

HIDRA – PENTRU HIDRATARE

Șampon HIDRA Pentru Păr Uscat, RAYWELL, 250ml / 1000ml

 

Șampon hidratant pentru păr uscat, conține ulei esențial de Ylang Ylang, ulei de camelia și agenți de hidratare. Hidratează pielea scalpului și firul de păr, îndepărtează electrizarea și are un efect de netezire.

 

Masca HIDRA Pentru Par Uscat, RAYWELL, 250ml / 1000ml

 

Mască pentru părul uscat este bogată în ulei de camelia (ulei de Tsubaki). Lasă părul moale, strălucitor și îl face ușor de pieptănat.

 

HIDRA LOTION – Ser Pentru Restructurare, RAYWELL, 10ml X 10 Buc. 

 

Este un produs pe bază de ulei de camelia, săruri minerale și molecule cuaternizate care ofera parului hrănire, protecție, il lasă moale, neted și confera luciu instant. Ambalaj: fiole de 10 ml în cutie de 10 buc.

OLEU – ANTI-MĂTREAȚĂ

Șampon OLEU Antimătreață, RAYWELL, 250ml / 1000ml

 

Șampon antimătreață, formulat cu ingrediente naturale. Conține ulei de măsline, ulei de camelia și Bio Sulfur. Previne formarea matreții și elimină mâncărimea cutanată.

 

Loțiune Antimătreață Cu Rozmarin, RAYWELL, 100ml 

 

Loțiunea ajută la eliminarea fulgilor de mătreață și o împiedică să se reformeze. Elimină mâncărimea și bacteriile care provoacă mătreata. Contine rozmarin, ulei de camelia si yroctone olamina.

TEA – ANTI-CĂDERE

Șampon TEA Împotriva Căderii Părului, RAYWELL, 250ml / 1000ml

Șamponul este formulat pentru a preveni căderea părului, formulat cu ingrediente naturale. Conține ceai verde, ulei de camelia și acid hialuronic. Stimulează regenerarea părului, ajută la reînnoirea celulelor și conferă strălucire părului.

 

Ser TEA Împotriva Căderii Părului, RAYWELL, 10ml X 10 Buc.

Serul este formulat pentru a preveni căderea părului, cu ingrediente naturale. Conține ceai verde, ulei de camelia, acid haluronic cu eliberare lentă. Stimulează creșterea părului, ajută la reînnoirea celulelor, hrănește rădăcina părului. Mod de utilizare: distribuiți conținutul unui flacon pe scalp, masați lent cu vârful degetelor până la absorbția completă. Aplicați 2 flacoane pe săptămână pentru primele 3 săptămâni, apoi 1 flacon pe săptămână până la terminarea pachetului. Ambalaj: fiole de 10 ml în cutie de 10 buc.

ROSYL – PĂR GRAS

Șampon ROSYL Pentru Păr Gras Cu Rozmarin, RAYWELL, 250ml / 1000ml

 

Șamponul echilibrează secreția de sebum la nivelul pielii scalpului. Este formulat cu ingrediente naturale. Conține rozmarin, ulei de camelia și Soya Lecithin. Reglează producția de sebum cutanat și hidratează fibra capilară.

Loțiune Pentru Echilibrarea Secreției De Sebum Cu Melissa, 100ml 

 

Loțiunea reglează funcția glandelor sebacee, evitând secreția excesivă și anormală. Cu extract de Melissa.

KERA – VOLUM

Șampon KERA PentruPăr Fără Volum, Fin Și Fragil, RAYWELL, 250ml / 1000ml

Șamponul BIO KERA conferă volum părului fin și fragil. Conține keratină pentru hidratare, ulei de camellia. Netezește părul, îl face strălucitor și conferă volum.

LOMT – PIELE SENSIBILĂ

Șampon-Ulei LOMT Pentru Scalp Sensibil, RAYWELL, 250ml 

 

Șampon pe bază de uleiuri pentru uz zilnic. Șamponul este potrivit pentru persoanele cu scalpul sensibil. Curăță cu delicatețe și calmează pielea iritată. Formulat cu extract de in, ulei de măsline și lime, ingrediente dermo-purificatoare și liniștitoare.

ÎNGRIJIRE SUPLIMENTARĂ

Spray TEN IN ONE, RAYWELL, 250ml 

 

Spray-ul TEN IN ONE face părul lucios și elimină electrizarea. Ajută la repararea părului tratat chimic și uscat, netezeste cuticula, protejează părul de căldura uscătorului, plăcilor sau ondulatoarelor. Părul devine mai ușor de pieptănat, repară varfurile despicate, conferă un volum subtil, protejează părul vopsit.

Tratament SPEEDY HAIR – BIO CACTUS, RAYWELL, 250ml 

 

Tratamentul SPEEDY HAIR – BIO CACTUS reface imediat fibra capilară. Conține ulei de pară și un regenerator capilar care este capabil să reconstruiască orice tip de păr.

AMLA OIL ulei de păr, RAYWELL, 100 ml 

 

AMLA OIL ulei de păr cu extract de ulei de AMLA, hrănește părul, îl lasă mătăsos și suplu. Protejează părul de factorii nocvi de mediu.

Alte șampoane organice(fară SLS, SLES) pentru spălarea părului după tratamentul cu keratină COCOCHOCO:

Palmer’s

Șampon cu keratina pentru păr subțire și deteriorat, formulă cu ulei de nucă de cocos, 400 ml, Palmer’s 

Palmers cocos

Palmers cocosDescopera secretul Polinezian al Uleiulului de Nucă de Cocos în Șamponul Formulă cu Ulei de Nucă de Cocos și Vitamina E. Amestecul de ingrediente naturale: Ulei pur din Nucă de Cocos, Keratina și Vitamina E restabilește elementele esențiale ale părului, elemente care au fost deteriorare prin procesul de vopsire sau prin utilizarea excesivă a produselor de styling. Această formulă delicată pentru spălat zilnic hidratează și catifelează, conferă strălucire și îndepărtează impuritățile. Nu conține parabeni și sulfați.

Șampon cu keratina pentru netezirea părului, formulă ulei de măsline, 400 ml, Palmer’s

keratina.ro

Șamponul Palmer’s cu Ulei de Măsline Extravirgin și Cheratina pentru utilizare zilnică hidratează și netezește părul creț, oferă firului de păr hidratare și nutrienți și îndepărtează urmele produselor de styling. Amestecul echilibrat de Ulei de Măsline Extravirgin, cheratina și Vitamina E curăță și lasă parul mai moale, mai sănătos și mai puternic având o textură mai netedă, ușor de aranjat.

Dr. Sante

Sampon hidratant pentru par deteriorat cu ulei de argan si keratina, Dr. Sante, 250 ml / 1000ml

Curăță delicat, hidratează, regenerează structura părului, împiedică despicarea vârfurilor. Netezește, menține umiditatea, conferă elasticitate și un aspect mătăsos. Fortifică, protejează împotrivă factorilor nocivi din mediu. 0% SLES, SLS și parabeni. Conține ulei de argan, cheratină și proteine de grâu, proteine de soia, suc de aloe vera, provitamina B5.

Șampon regenerant pentru păr fragil cu ulei de macadamia și keratina, Dr. Sante, 250 ml / 1000ml

Regenerează și protejează părul fragil, conferă strălucire și un aspect mătăsos. Curăță blând părul și scalpul, netezește, hrănește, reface stratul lipidic, repară firele deteriorate, protejează împotriva factorilor nocivi din mediu. Menține umiditatea, împiedică despicarea și ruperea firelor de păr. 0% SLES, SLS și parabeni. Conține ulei de macadamia, cheratină, ulei de cocos, extracte de gardenia și moringa, proteine de soia.

Șampon restructurant hidratant cu cheratină, arginină și colagen, Dr. Sante, 250ml / 1000ml

 

Șampon organic fară SLS, curăță delicat, regenerează structură părului, hidratează firele fragile, deteriorate, cu aspect tern. Fortifică, revitalizează, stimulează creșterea noilor fire, conferă strălucire și un aspect mătăsos. 0% SLES, SLS și parabeni.

Șampon ultrahidratant pentru păr uscat și casant cu ulei de cocos, Dr. Sante, 250 ml / 1000ml

dr sante sampon cocos keratina.ro

Curăță delicat, hidratează, regenerează structura părului, conferă fermitate, elasticitate, strălucire și un aspect mătăsos. Fortifică firele de păr, contribuie la îndesirea lor, combate uscarea și despicarea vârfurilor. Conține ulei de cocos, aminoacizi din proteine de grâu și soia, arginină, serină și treonină.

Mască hidratantă pentru păr deteriorat cu ulei de argan și keratina, DR.SANTE, 300ml / 1000ml

DR.SANTE Masca regeneranta pentru par deteriorat cu ulei de argan si cheratina keratina.romasca 1l argan keratina.ro

Regenerează intens structura părului deteriorat, conferă strălucire, elasticitate și un aspect mătăsos. Hidratează, hrănește, netezește, menține umiditatea, fortifică, protejează împotrivă factorilor nocivi din mediu. Lasă părul ușor de pieptănat. Conține ulei de argan, cheratină și proteine de grâu, proteine de soia, suc de aloe vera, provitamina B5. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Mască regenerantă pentru păr fragil cu ulei de macadamia și keratina, DR.SANTE, 300ml / 1000 ml

DR.SANTE Masca regeneranta pentru par fragil cu ulei de macadamia si cheratina keratina.roRegenerează și hrănește intensiv parul fragil și conferă strălucire. Netezește părul, îl hrănește, reface stratul lipidic, repară firele deteriorate. Protejează împotrivă factorilor nocivi din mediu. Menține umiditatea, împiedică despicarea și ruperea firelor de păr. Conține ulei de macadamia, cheratină, ulei de cocos, extracte de gardenia și moringa, proteine de soia. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Mască restructuranta nutritivă cu keratina, arginină și colagen, DR.SANTE, 300ml / 1000 ml

Regenerează structura părului, hrănește firele fragile, deteriorate, cu aspect tern. Fortifică, revitalizează, stimulează creșterea noilor fire, conferă strălucire lașând părul mătăsos. Protejează împotrivă agresiunilor din mediu. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Mască ultrahidratanta pentru păr uscat și casant cu ulei de cocos, Dr. Sante, 300ml / 1000ml

Regenerează, hidratează, hrănește, lasă părul deosebit de strălucitor. Îmbunătățește structura părului deteriorat și uscat, pătrunde în interiorul firului de păr și reface echilibrul hidric natural. Repară vârfurile deteriorate, îngrijește scalpul în mod eficient. 0% uleiuri minerale și parabeni. Conține ulei de cocos, aminoacizi din proteine de grâu și soia, arginină, serină și treonină.

Ulei hidratant pentru păr deteriorat cu ulei de argan și keratina, 50 ml, Dr. Sante

 

Fără clătire. Regenerează structura părului deteriorat, îl hidratează, împiedică despicarea vârfurilor. Netezește, menține umiditatea, conferă strălucire, elasticitate, fermitate lașând părul mătăsos. Protejează împotrivă factorilor nocivi din mediu. Conține ulei de argan, uleiuri de migdale, jojoba, cătină și cheratină. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Ulei regenerant pentru păr fragil cu ulei de macadamia și keratina, 50ml, Dr. Sante

 

Fără clătire. Reconstruiește structura părului fragil, îl hrănește și îl hidratează. Protejează împotrivă factorilor nocivi din mediu. Lasă părul neted, strălucitor, catifelat și elastic. Conține ulei de macadamia, uleiuri de cocos, moringa, migdale, floarea soarelui și măsline, extracte de gardenia și morcov, cheratină. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Ser pentru vârfurile despicate cu keratina, arginină și colagen, 50 ml, Dr. Sante

 

Fără clătire. Recomandat pentru părul uscat, cu vârfuri despicate. Regenerează firele fragile, deteriorate, cu aspect tern. Fortifică, revitalizează și conferă strălucire lăsând părul mătăsos. Protejează împotriva uscării și despicării firelor, înmoaie, elimină fragilitatea. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Ulei ultrahidratant pentru păr uscat și casant cu ulei de cocos, 50 ml, Dr. Sante

 

Fără clătire. Hrănește, hidratează intens, lasă părul strălucitor. Repară vârfurile deteriorate, protejandu-le împotrivă uscării și despicării. 0% parabeni și uleiuri minerale.

Spray hidratant pentru păr deteriorat cu ulei de argan și keratina, 150 ml, Dr. Sante

 

Efect instant. Regenerează și fortifică structura părului, nu lasă senzația de gras, nu încarcă părul. Lasă părul mătăsos, conferă o pieptănare ușoară. Netezește părul, conferă strălucire, elasticitate și fermitate. Fortifică, protejează împotriva factorilor nocivi din mediu. Conține ulei de argan, cheratină, ulei de avocado, extracte de lucernă, polygonium, centella și ligusticum, proteine de grâu și soia, provitamina B5, suc de aloe vera. 0% parabeni și coloranți.

Spray regenerant pentru păr fragil cu ulei de macadamia și keratina, 150 ml, Dr. Sante

 

Efect instant. Regenerează structura părului, nu lasă senzația de gras, nu încarcă părul. Lasă părul mătăsos, conferă o pieptănare ușoară. Conferă strălucire, netezește, hrănește, reface stratul lipidic, repară firele deteriorate, protejează împotriva factorilor nocivi din mediu. Menține umiditatea, împiedică despicarea și ruperea firelor de păr. Conține ulei de macadamia, cheratină, proteine de grâu și soia, uleiuri de ricin și cocos, extracte de gardenia, moringa și lupine, provitamina B5. 0% parabeni și coloranți.

Spray restructurant pentru păr fragil cu cheratină, arginină și colagen, 150 ml, Dr. Sante

 

Efect instant. Regenerează structura părului fragil, deteriorat, cu aspect tern. Fortifică, revitalizează, stimulează creșterea noilor fire, conferă strălucire și un aspect mătăsos. Lasă părul catifelat și ușor de pieptănat, elimină uscăciunea și fragilitatea. 0% parabeni și coloranți.

Spray ultrahidratant pentru păr uscat și casant cu ulei de cocos, 150 ml, Dr. Sante

 

Efect instant. Repară și regenerează părul uscat, oferă protecție termică și un efect antistatic. Condiționează, crește elasticitatea firelor de păr și previne încurcarea lor. Lasă părul mătăsos și ușor de pieptănat. 0% parabeni și coloranți. Conține ulei de cocos, aminoacizi din proteine de grâu și soia, arginină, serină și treonină.

O’Herbal

Șampon fortifiant consolidarea, creșterea părului, 500ml, O’Herbal

 

Curăță delicat, îngrijește, fortifică și stimulează creșterea firelor de păr. Extractul de obligeana conține ulei esențial, acid ascorbic și taninuri; întărește rădăcinile părului, consolidează firele, stimulează creșterea lor. Șamponul este îmbunătățit cu extract de palmier dințat și vitamina PP. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Șampon hidratant și emolient pentru par uscat, 500ml, O’Herbal

 

Șamponul curăță delicat părul uscat și deteriorat. Lasă părul moale și elastic, reface strălucirea naturală a părului. Extractul de in conține ulei gras, în compoziția căruia intră trei tipuri de acizi grași polinesaturati prețioși pentru păr. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Șampon protector de culoare pentru par vopsit, 500ml, O’Herbal

 

Curăță delicat părul vopsit, nu înlătură pigmentul de vopsea. Păstrează intensitatea culorii și strălucirea naturală. Extractul de cimbru conține ulei esențial, flavonoide și acizi organici; regenerează părul deteriorat în urma vopsirii, conferă strălucire. Șamponul este îmbunătățit cu ulei de măsline și cheratină. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Șampon volum și elasticitate pentru păr subțire, 500ml, O’Herbal

 

Curăță delicat părul subțire, conferă volum și elasticitate. Extractul de arnică conține arnicina, acid ascorbic, acizi organici și inulină; umple firul de păr cu substanțele necesare pentru consolidarea lui, conferă volum. Șamponul este îmbunătățit cu cheratină și proteine lactice. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Șampon revigorant și purifiant pentru păr gras, 500ml, O’Herbal

 

Șamponul curăță eficient părul, conferă prospețime și un aspect îngrijit. Nu încarcă părul. Șamponul este potrivit pentru utilizare zilnică. Conține extract de mentă, mentol, tanini, substanțe rășinoase, flavonoide și microelemente. Are proprietăți revigorante. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Balsam fortifiant pentru consolidarea și creșterea părului, 500ml, O’Herbal

 

Conferă părului rezistență și fermitate, lasă părul ușor de pieptănat. Extractul de obligeana conține ulei esențial, acid ascorbic și taninuri; întărește rădăcinile părului, consolidează firele, stimulează creșterea lor. Balsamul este îmbunătățit cu extract de palmier dințat, acid lactic și vitamina PP. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Balsam hidratant și emolient pentru păr uscat, 500 ml, O’Herbal

 

Înmoaie și hidratează părul uscat, conferă un aspect mătăsos, lasă părul ușor de pieptănat. Extractul de în conține ulei gras, în compoziția căruia intra trei tipuri de acizi grași polinesaturati prețioși pentru păr; hidratează, regenerează moliciunea și elasticitatea, conferă strălucire. Balsamul este îmbunătățit cu ulei de măsline, acid lactic, proteine lactice și panthenol. Nu conține SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Balsam protector de culoare pentru păr vopsit, 500ml, O’Herbal

 

Conferă părului un plus de strălucire și un aspect mătăsos, lasă părul ușor de pieptănat. Nu înlătură pigmentul de vopsea, păstrează intensitatea culorii. Extractul de cimbru conține ulei esențial, flavonoide și acizi organici; regenerează părul deteriorat în urma vopsirii, conferă strălucire. Balsamul este îmbunătățit cu ulei de măsline, cheratină și acid lactic. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Balsam volum și elasticitate pentru păr subțire, 500ml, O’Herbal

 

Conferă părului un plus de strălucire și un aspect mătăsos, lasă părul ușor de pieptănat. Nu înlătură pigmentul de vopsea, păstrează intensitatea culorii. Extractul de cimbru conține ulei esențial, flavonoide și acizi organici; regenerează părul deteriorat în urmă vopsirii, conferă strălucire. Balsamul este îmbunătățit cu ulei de măsline, cheratină și acid lactic. Nu conține SLES, SLS, siliconi, parabeni și coloranți.

Ce sunt produsele after-care și de ce sunt necesare?

Sunt produse organice, ce nu conțin SLS, SLES sau parabeni, pentru îngrijirea părului după efectuarea tratamentului cu keratină COCOCHOCO. Produsele after-care prelungesc efectul tratamentului cu keratină și îmbunătățesc vizibil structura firului de păr. Ideal este ca după șamponare să folosiți un balsam sau o mască de păr. 

De asemenea, puteți vizita magazinul online în care veți găsi mai multe produse, potrivite pentru folosirea după tratamentul cu keratina. După uscarea părului vă recomandăm să aplicați și un spray sau un ulei de păr fără clătire.

Toate produsele prezentate sunt potrivite pentru îngrijirea părului după tratamentul cu keratină COCOCHOCO!
Comenzile se vor plasa prin intermediul MAGAZINULUI ONLINE