O îngrijire adecvată a părului după tratamentul cu keratina Cocochoco este foarte importantă. Alegând produsele potrivite vă veți bucura de efectele tratamentului pentru o perioadă mai îndelungată.

Pentru întreținerea tratamentului cu keratină Cocochoco trebuie să utilizați șampoane ce NU conțin SLS(sodium lauryl/laureth sulfate) sau SLES(sodium lauryl ether sulfate) deoarece acestea îndepărtează mult mai repede keratina din cuticula firului de păr și îl usucă excesiv.

RAYWELL MILANO (produse fară SLS, SLES) compatibile cu tratamentul cu keratină COCOCHOCO: Gama RAYWELL BIO este o gamă de produse de înaltă performanță care conține ingrediente organice. RAYWELL BIO nu conține SLS, SLES sau parabeni, de aceea produsele sunt perfect compatibile cu orice tip de scalp și păr. Noile formule ale produselor conțin ulei natural de JAPANESE CAMELLIA OIL(TSUBAKI) care lasă parul moale și lucios, antioxidanți naturali puternici POLYPHENOLS(care luptă cu factorii nocivi și cu radicalii liberi) și alte ingrediente naturale specifice care tratează pielea scalpului și recondiționează fibra capilară.

Recomandăm produsele RAYWELL INTERCOSMETICS MILANO în întreținerea de după tratamentul cu keratină COCOCHOCO.

Gama BIO NATURE: 

BOMA – PENTRU NETEZIRE

HIDRA – PENTRU HIDRATARE

OLEU – ANTI-MĂTREAȚĂ

TEA – ANTI-CĂDERE

ROSYL – PĂR GRAS

KERA – VOLUM

LOMT – PIELE SENSIBILĂ

ÎNGRIJIRE SUPLIMENTARĂ

Alte șampoane organice(fară SLS, SLES) pentru spălarea părului după tratamentul cu keratină COCOCHOCO:

Palmer’s

Dr. Sante

O’Herbal

Ce sunt produsele after-care și de ce sunt necesare?

Sunt produse organice, ce nu conțin SLS, SLES sau parabeni, pentru îngrijirea părului după efectuarea tratamentului cu keratină COCOCHOCO. Produsele after-care prelungesc efectul tratamentului cu keratină și îmbunătățesc vizibil structura firului de păr. Ideal este ca după șamponare să folosiți un balsam sau o mască de păr. 

De asemenea, puteți vizita magazinul online în care veți găsi mai multe produse, potrivite pentru folosirea după tratamentul cu keratina. După uscarea părului vă recomandăm să aplicați și un spray sau un ulei de păr fără clătire.

Toate produsele prezentate sunt potrivite pentru îngrijirea părului după tratamentul cu keratină COCOCHOCO!
Comenzile se vor plasa prin intermediul MAGAZINULUI ONLINE